Hoofdinhoud

Jouw mindkick tijdens het thuiswerken

Stop met tobben en start met pieken!

In deze tijd waarin veel mensen thuiswerken blijkt het lastiger om mentaal fit te blijven, de juiste focus te behouden, commitment met het bedrijf te behouden en goed te blijven presteren.

 

Het hoofd zit vol, je ervaart frustratie en stress, je mist het sociale contact met je collega’s, de fysieke ritjes van en naar je werk en de verandering van (werk)omgeving.  Daarvoor in de plaats zitten je huidige werkdagen vol met online meetings, je komt niet meer van die ene stoel in je thuiskantoor af en privé en werk lopen in elkaar over. Wat duurt het lang dat thuiswerken. En het einde is nog niet in zicht…

 

Daarnaast word je continu afgeleid van de taken waar je mee bezig wilt zijn. De kinderen zijn thuis en je moet op verschillende manieren online bereikbaar zijn. Complexe taken stel je maar uit, omdat je er geen tijd voor voelt om je hier echt in te verdiepen. 

Om goed te kunnen blijven presteren, zakelijk én privé, is het essentieel goed te focussen en positief om te gaan met je gedachten, gevoelens en continu veranderende situaties. 

 

Waarom wachten met de juiste flow te vinden voor jouzelf? Vind de kracht om zelf de controle te pakken om je eigen keuzes te maken en leiderschap te nemen binnen je werk! 

Misschien herken je het volgende:

 

• Je werkdag is altijd te kort

• Tijd voor pauze heb je nooit

• Je ervaart stress tijdens het thuiswerken

• Bij drukte vind je het lastig om jezelf te focussen

• Je ervaart onrust

• Je werkt de makkelijke taken eerst af

• Je bent regelmatig het overzicht kwijt

• Je mist de fysieke aanwezigheid van je collega's

• Je vindt de overgang van werk naar privé lastig

• Je vraagt je af hoe lang dit nog gaat duren

Jij bepaalt je eigen koers!

Je kunt op deze manier door blijven gaan, maar word je daar blij van? Hoe tof zou het zijn als het allemaal anders zou zijn? Dat jij meer rust in je hoofd ervaart, makkelijker focust en meer energie overhoudt aan het einde van de dag? Jij bent diegene die deze keuze ZELF kan maken! 

 

Ga aan de slag met jezelf, volg de Mindkick-training!

 

Het resultaat:

 • Je weet hoe je jouw dag qua tijd het beste kan indelen
 • Je leert hoe je leiderschap kan pakken over je eigen keuze
 • Je bent in staat om overzicht te krijgen van je werkzaamheden
 • Je werkt meer gestructureerd
 • Je bent in staat om beter grenzen te stellen
 • Jouw productiviteit en resultaten gaan omhoog
 • Je moet minder van jezelf
 • Je hebt meer zelfvertrouwen 
 • Je bent in staat om werk en privé beter te scheiden 
 • Je ervaart minder stress
 • Je houdt aan het einde van de dag nog energie over! 

Word de leider van je eigen leven!

Hoe ziet de Mindkick training voor thuiswerkers eruit?

 • 4 online trainingen van 1,5 uur waarin verschillende onderwerpen aan bod komen:
  • Focus: Inzicht in hoe je jezelf beter kan focussen gedurende de werkdag. Hierdoor leer je hoe een optimale focus tijdens de werkdag bereikt kan worden. 
  • Eigen gedrag: Inzicht krijgen in welke strategieën je hebt om met uiteenlopende situaties om te gaan en wat het effect hiervan is op de korte en lange termijn. Leren wat werkt en niet werkt en hiervoor handvatten krijgen.
  • Mindf*cks: Inzicht krijgen in door welke gedachten en gevoelens jij je laat leiden in je werk en om hier vervolgens mee te leren omgaan en controle te nemen over je gedrag.
  • Terugkomen bij jouw waarden: Inzicht krijgen in wat jij belangrijk, leuk en mooi vindt in jouw werk en terugkeren bij deze kernwaarden.

Deze training is gebaseerd op mijn ervaringen uit de topsport en op de principes van Acceptance & Commitment Therapy (ACT). 
 
Ik vind het belangrijk dat de training ook resultaat behaalt! Daarom bied ik je deze belangrijke extra’s:

 1. Tijdens en na de training krijg je praktische oefeningen om bewustwording te creëren en jou te begeleiden richting concrete stappen naar verandering. 
 2. Er is een besloten Facebookgroep waar je jouw werkbladen kunt uploaden en waar je vragen kunt stellen aan andere deelnemers. 
 3. Na sessie 2 en sessie 4 vindt er een gezamenlijke Zoommeeting plaats waar eventuele coachvragen verder besproken kunnen worden. 
 4. Lukt het een keer niet om live bij de training te zijn? Alle trainingsmomenten worden opgenomen en in dezelfde week doorgestuurd, zodat jij ze nog op een later momenten kunt terugkijken.  
 5. Ik hou van verandering voor de lange termijn. Jij toch ook? Vandaar dat ik 5 weken na de laatste sessie nog een borgingsmeeting zal plannen via zoom. Kunnen we nog even de puntjes op de i zetten.  

 
Data trainingen: 1 december, 8 december, 17 december en 5 januari (10.30 – 12.00 uur)
Gezamenlijke Zoommeeting: 15 december (11.30 – 12.30 uur)
Borgingsmeeting: 9 februari (10.30 – 12.00 uur)

De Mindkick-training:
4 live online trainingen
Praktische opdrachten
Gezamenlijke zoommeetings

De enige keer voor deze prijs... 

Het is een bewezen methode! Dagelijks help ik mensen met hun mentale hulpvragen op werkgebied. Nu dus ook online! Ik vind het belangrijk om mensen te helpen. Zeker in deze tijd en ik krijg er ook nog eens veel energie van!

En bij een nieuwe training hoort een speciale prijs. Normaal kost deze training 497 euro excl. BTW, maar nu betaal je slechts 247 euro excl. BTW. Dit is hét moment om nu voor jezelf te kiezen! 

 

Alleen voor deze keer voor deze speciale prijs! Speciaal voor JOU om NU met jouw obstakels aan de slag te gaan!

 

Schrijf je in, pak jouw Mindkick!

 

MINDKICK BEN IK, MARIANNE

Wie blokkeert op momenten dat hij moet presteren, kan daar flink last van hebben. Maar wáárom gebeurt dat eigenlijk? Omgaan met spanningen, en waarom dat zo moeilijk is, heeft me altijd gigantisch geboeid. Met mijn master Bewegingswetenschappen en premaster accreditatie SPORTPSYCHOLOOG VSPN® op zak, startte ik in 2012 daarom als zelfstandig sportpsycholoog.

 

Inzicht krijgen in je gedachten is cruciaal om het beste uit jezelf te kunnen halen, leerde ik al snel. Niet alleen voor sporters, ook voor artiesten, directeuren, collega’s, eigenlijk voor iedereen. In 2013 besloot ik mijn werkveld daarom te verbreden. Met Mindkick help ik iedereen die wil leren stoppen met tobben en starten met pieken; van medewerkers met spanningen op het werk en acteurs met podiumvrees tot agenten bij de Nationale Politie.

 

Het uitgangspunt van mijn coaching en training is ACT; Acceptance and Commitment Therapy. Principes die je leren flexibeler omgaan met je gedachten en gevoelens en meer controle geeft over je gedrag in lastige momenten. Door de juiste vragen te stellen en met praktische adviezen geef ik je inzicht in jouw gedachten en help ik patronen blootleggen én doorbreken. In mijn een-op-een-sessies en teamtrainingen gebruik ik veel persoonlijke voorbeelden en ervaringen. En: héél veel positieve energie.    

Pure, fijne persoonlijkheid

Marianne is een pure, fijne persoonlijkheid waar je goed met je verhaal terecht kan. What you see is what you get, lekker vlot en down to earth. Ze dringt middels haar vragen en werkvormen goed tot je door als mens, als partner, als kind, als professional in je vak. Heb een zeer waardevolle training bij haar mogen volgen! Dank daarvoor Marianne!  

Christiane Bok * HR Expert * CSU
In het juiste perspectief

Op het moment dat het op mijn werk niet helemaal goed met me ging ben ik voor coaching naar Marianne gegaan. Soms heb je het even nodig dat iemand je helpt de dingen in het juiste perspectief te zien. Marianne is daarvoor de juiste persoon. Ze heeft een nuchtere, maar heldere kijk op mensen en doorziet snel wat het probleem is. Ook heeft ze de gave om je 100% te laten zijn wie je bent en je toch wat dingen aan te laten passen waardoor situaties makkelijker worden op je werk (en privé). 

 

Ik was bij Marianne aan het juiste adres. Ze laat je je eigen valkuilen inzien en aanpakken. Je krijgt eenvoudige oefeningen die je hierbij écht helpen. Je hoeft jezelf niet te veranderen, maar je leert jezelf beter kennen waardoor je anders naar dingen gaat kijken. Hierdoor wordt het makkelijker om met je valkuilen om te gaan. Een van de vele, maar voor mij een belangrijke les was 'nee leren zeggen'. En daar heb ik tot op de dag van vandaag profijt van!

Barbara * marketing en communicatie
Mentale stap

Een citaat van mijn trainer over mij: “Ik heb nog nooit iemand zo’n grote mentale stap zien maken”. Dankzij Marianne dus. 

Steven Nonnekes * Zwemmer
Slagvaardig in een veilige sfeer

Via mijn werk heb ik de training Persoonlijke Effectiviteit gevolgd bij Marianne.

Veel onderwerpen die effectief werken in de weg kunnen zitten, zijn voorbij gekomen en we hebben allemaal bruikbare tools meegekregen om hier mee om te gaan. Buiten dat dit de productiviteit op je werk ten goede komt, heb je er ook in je privéleven veel aan. Nee leren zeggen bijvoorbeeld, of niet-helpende automatische gedachten in de kiem smoren.

 

Wat Marianne zo goed maakt?

Allereerst zijn haar trainingen interactief en actief. Ze vertelt je niet hoe je moet doen of denken, maar laat je dat via oefeningen en gesprekken met groepsgenoten zelf uitvinden. 

Bovendien is Marianne als persoon erg open en eerlijk. Ook durft ze zich kwetsbaar op te stellen. Regelmatig vertelde ze over haar eigen levenslessen, uitdagingen en onzekerheden. Dit creëert niet alleen een open en veilige sfeer, het is op zichzelf ook leerzaam. Daarbij ondersteunt ze de boodschap dat niets of niemand perfect is en dat dat mag. Het maakt alles wat ze doet en zegt geloofwaardiger en daarmee waardevoller.

Fleur * Tenderspecialist content * CSU
Gegroeid in mijn functie!

"Bij Marianne een training gevolgd.Een inspirerende en leerzame training waarin Marianne op een goeie en fijne manier inzicht geeft wat je persoonlijke kwaliteiten zijn en waar je nog kunt groeien.
Na deze training ben ik gegroeid in mijn functie. Dit komt mede doordat ik nog vaak oefeningen die we gedaan hebben herhaal voor mezelf, bij beslissingen die ik maak in werk en privé! Kortom door deze training van Marianne heb ik echt stappen kunnen maken!“

Annette * Kwaliteitscontroleur